I tak oto przeszliśmy od zasad do krytyki. Bez sensu, to jest kłótnia czy co? Jak coś to przpraszam. Nie ogarniam.. Zgadzam się, że krytyka jest potrzebna, nie pisałam nic, że się nie zgadzam, więc nie musisz mnie pouczać i mi cokolwiek udowadniać. xD Zastanawiam się czy to nie bło w pewnym sensie do mnie, ale ok. Nie brnijmy, zakończmy temat. Ja się nie znam i nie potrzebnie dodawałam tu komentarz. Jedno: nie umiem nikogo krytykować. Dziś nie myślę <strzałka> Dubi dubi dummm Bleeeeeeeee jutro do szkoły, I hate.
Ee srorry Klaudia, ale lepiej wiem, bo znam osoby, które pracują w photoshopie od kilku lat i wiedzą co robią. Są profesjonalistami, a ja mam okazję się od nich uczyć. Wolę prostotę niż jakieś kolorowe nie wiadomo co. Takie moje zdanie i nie rozumiem dlaczego w moim temacie sobie spamujecie. Poza tym to są screeny (chyba wiecie co to co nie? ^^) a one zazwyczaj są w kiepskiej jakości więc trudno mi się tu popisać koloryzacją.
AMEN.
A tu macie pracje niektórych profesjonalistów:
I TO SĄ AVATARY
Nie chce mi się więcej wymieniać,ale chociażby moja sygnaturka i ikonka także jest wykonana przez jedną profesjonalistkę. I ja nie mówię, że krytyka jest zła, wręcz przeciwnie, ale wy trochę przesadziłyście.
Wiesz, dla mnie to der Po, a nie avatar xD
I nie będziesz mnie, kochanie, uczyć, gdzie mam spamować, bo jestem Adminem, hahahh
Angelika, co ma znaczyć "kolorowe-nie-wiadomo-co", bo w tym momencie czuję jakąś zniewagę... Sama bronisz swojego stylu, a mój perfidnie olewasz. Czego ode mnie oczekujesz? Pff...
Jeżeli decydujesz się robić ze SKRINÓW [tak, wiem, co to] to bierzesz odpowiedzialność za to, że mogą cię pojechać za słabą jakość.
Ten obrazek dla mnie nie jest żadnym dokumentem, bo, wyobraź sobie, mam znajomych, którzy robią milion ładniejszych prac, bez śwista i wykształcenia Grafika Komputerowego xD
Nie wrzucaj tu nieswoich prac.
[Też pracuję w Photoshopie kilka lat xD]