Hej Oto moje prace póki co na razie z TVD:
sygnaturki:
avki (o wiele bardziej lubiê robiæ w wymiarach 122x160 wiêc sorry jak nie wysz³y najlepiej)
enjoy!
Ostatnio edytowany przez Angie (2011-04-19 11:27:12)
Ej, nie¼le....
To znaczy te nag³ówki ¼le, bo za du¿e. Niewa¿ne, jak lubisz robiæ xD Musi byæ 100x100.
120x120 to ju¿ siara, co dopiero wiêksze xD
Mog³aby¶ popracowaæ nad widoczno¶ci± tekstu, bo ginie, a ja lubiê jak jest widoczny.
A w jakim programie robisz?
B³agam, nie PhotoScape....
Mo¿e zamiast krytykowaæ to pochwal. Mi siê na przyk³ad podobaj±, nie znam siê ale s± ok.
Klaudia to nie s± nag³ówki tylko avki xD
Poza tym na forum na którym ja siedzê s± inne wymiary i ju¿ siê do nich przyzwyczai³am, a te 100x100 s± dla mnie za malutkie ;|
Robiê w PhotoFiltre Studio. ;>
O, te¿ kiedy¶ robi³am w PFS Ale licencja mi siê skoñczy³a.
Mi siê tam mega bardzo podobaj± Twoje prace i na pocz±tku nie dowierza³am, ¿e to robi³a¶ te grafiki! Serio, my¶la³am, ¿e je sk±d¶ skopiowa³a¶
Dzisiaj kilka ikonek z odcinka The Last Dance:
plus avatar z Damonem :
Ja my¶lê, ¿e powinna¶ co¶ zrobiæ z tymi avkami, bo ja jak nie robiê nic przy avkach to chocia¿ dodajê akcje (hmm, wiesz, co to jest? xD) i ta koloryzacja wygl±da imo jako¶ ciekawiej. Ale to ju¿ twój wybór.
BTW. tamte ma³e obrazki t± s± avatary, a ten który ty opisa³a¶ avatar w ogóle nim nie jest, bo nie ma wymaganych rozmiarów. Avek jest gdzie¶ od 60pix do 120 GÓRA.
A obrazek z sygny masz ok xD
Wiesz, wyluzuj Du¶ka. Czasem chyba mo¿na nagi±æ zasady?
Nie Angelika, nie mam teraz nic do Ciebie, Twoje prace mi siê bardzo podobaj±
Ale Aniu, wydaje mi siê, ¿e nagi±æ zasad nie mo¿na, poniewa¿ ka¿dy avek ma swój okre¶lony wymiar. I na przyk³ad u nas na forum NIE da rady wcisn±æ avka innego rozmiaru (:
Nawet je¿eli by da³o, to i tak nie o to chodzi xD tak ma wygl±daæ av i ju¿ xD
Anka Bo ty nie wiesz, o co chodzi.
Ja spoko, mogê komentowaæ na zasadzie "fajne, czekam na nowe prace" jak to robi± wszyscy, ale jaki jest w tym sens?
A do Ê¿eliki nic nie mam, po prostu widzê, ¿e ma oko do grafiki i je¿eli siê przy³o¿y mo¿e daæ z siebie wiêcej.
Krytyka to PODSTAWA rozwijania swojej pasji, czasami trzeba mocno dostaæ w dupê, ¿eby j± ruszyæ Chyba dobre jest to, ¿e wiesz, co robisz ¼le i to poprawiasz? Poza tym, szczero¶æ to podstawa w ka¿dej bran¿y. I wydaje mi siê, ¿e sama Angelika chcia³aby us³yszeæ tylko i wy³±cznie prawdê na temat swoich prac Mydlenie oczów jest z³e, droga Aniu.
O lol, ok, ok. Czizas. Wiesz juzix ty te¿ by¶ tak chcia³a ¿yby Ciê tylko krytykowali? Ja powiem tylko tyle ¿e siê nie znam i moje komentarze chyba tutaj nie s± a¿ tak wa¿ne skoro siê nie znam wiêæ po co birzecie je pod uwagê? Ja pisze je do Angeli a nie do was.. Luss..
Je¿eli u mnie wszystko jest ¼le, to owszem, mog± mnie ca³y czas krytykowaæ, a ja bêdê siê staraæ to, co zosta³o skrytykowane naprawiæ. Poniewa¿ krytyka jest potrzebna do tego, ¿eby mieæ ¶wiadomo¶æ swoich b³êdów i je naprawiaæ, co za tym idzie - bycie lepszym, coraz lepszym. A je¿eli co¶ robiê, to chyba w³a¶nie taka chcê byæ, nie uwa¿asz? Krytyka otwiera oczy i nie podcina skrzyde³, ale kszta³tuje latanie.
'Osoba nie umiej±ca krytyki przyj±æ pokazuje oceniaj±cemu, ¿e mia³ racjê'
W pe³ni siê z tob± zgadzam Ale sam± krytyk± cz³owiek nie ¿yje
Ka¿dego pocz±tki bywaj± trudne, nikt na pocz±tku nie jest taki dobry, aby otrzymywaæ same pochwa³y. Najpierw trzeba trochê dostaæ krytyki, a potem, kiedy bêdzie naprawdê dobrze, pochwa³y.
Jasne, sam± krytyk± cz³owiek nie ¿yje, ale jak ju¿ ten cz³owiek siê wykszta³ci, zacznie zbieraæ pochwa³y Chocia¿ nawet w profesjonalizmie krytyka jest potrzebna, ¿eby dalej siê rozwijaæ, a nie spoczywaæ na laurach, co, jakby nie patrzeæ - psuje.