Hej Oto moje prace póki co na razie z TVD:
sygnaturki:
avki (o wiele bardziej lubię robić w wymiarach 122x160 więc sorry jak nie wyszły najlepiej)
enjoy!
Ostatnio edytowany przez Angie (2011-04-19 11:27:12)
Ej, nieźle....
To znaczy te nagłówki źle, bo za duże. Nieważne, jak lubisz robić xD Musi być 100x100.
120x120 to już siara, co dopiero większe xD
Mogłabyś popracować nad widocznością tekstu, bo ginie, a ja lubię jak jest widoczny.
A w jakim programie robisz?
Błagam, nie PhotoScape....
Może zamiast krytykować to pochwal. Mi się na przykład podobają, nie znam się ale są ok.
Klaudia to nie są nagłówki tylko avki xD
Poza tym na forum na którym ja siedzę są inne wymiary i już się do nich przyzwyczaiłam, a te 100x100 są dla mnie za malutkie ;|
Robię w PhotoFiltre Studio. ;>
O, też kiedyś robiłam w PFS Ale licencja mi się skończyła.
Mi się tam mega bardzo podobają Twoje prace i na początku nie dowierzałam, że to robiłaś te grafiki! Serio, myślałam, że je skądś skopiowałaś
Dzisiaj kilka ikonek z odcinka The Last Dance:
plus avatar z Damonem :
Ja myślę, że powinnaś coś zrobić z tymi avkami, bo ja jak nie robię nic przy avkach to chociaż dodaję akcje (hmm, wiesz, co to jest? xD) i ta koloryzacja wygląda imo jakoś ciekawiej. Ale to już twój wybór.
BTW. tamte małe obrazki tą są avatary, a ten który ty opisałaś avatar w ogóle nim nie jest, bo nie ma wymaganych rozmiarów. Avek jest gdzieś od 60pix do 120 GÓRA.
A obrazek z sygny masz ok xD
Wiesz, wyluzuj Duśka. Czasem chyba można nagiąć zasady?
Nie Angelika, nie mam teraz nic do Ciebie, Twoje prace mi się bardzo podobają
Ale Aniu, wydaje mi się, że nagiąć zasad nie można, ponieważ każdy avek ma swój określony wymiar. I na przykład u nas na forum NIE da rady wcisnąć avka innego rozmiaru (:
Nawet jeżeli by dało, to i tak nie o to chodzi xD tak ma wyglądać av i już xD
Anka Bo ty nie wiesz, o co chodzi.
Ja spoko, mogę komentować na zasadzie "fajne, czekam na nowe prace" jak to robią wszyscy, ale jaki jest w tym sens?
A do Ężeliki nic nie mam, po prostu widzę, że ma oko do grafiki i jeżeli się przyłoży może dać z siebie więcej.
Krytyka to PODSTAWA rozwijania swojej pasji, czasami trzeba mocno dostać w dupę, żeby ją ruszyć Chyba dobre jest to, że wiesz, co robisz źle i to poprawiasz? Poza tym, szczerość to podstawa w każdej branży. I wydaje mi się, że sama Angelika chciałaby usłyszeć tylko i wyłącznie prawdę na temat swoich prac Mydlenie oczów jest złe, droga Aniu.
O lol, ok, ok. Czizas. Wiesz juzix ty też byś tak chciała żyby Cię tylko krytykowali? Ja powiem tylko tyle że się nie znam i moje komentarze chyba tutaj nie są aż tak ważne skoro się nie znam więć po co birzecie je pod uwagę? Ja pisze je do Angeli a nie do was.. Luss..
Jeżeli u mnie wszystko jest źle, to owszem, mogą mnie cały czas krytykować, a ja będę się starać to, co zostało skrytykowane naprawić. Ponieważ krytyka jest potrzebna do tego, żeby mieć świadomość swoich błędów i je naprawiać, co za tym idzie - bycie lepszym, coraz lepszym. A jeżeli coś robię, to chyba właśnie taka chcę być, nie uważasz? Krytyka otwiera oczy i nie podcina skrzydeł, ale kształtuje latanie.
'Osoba nie umiejąca krytyki przyjąć pokazuje oceniającemu, że miał rację'
W pełni się z tobą zgadzam Ale samą krytyką człowiek nie żyje
Każdego początki bywają trudne, nikt na początku nie jest taki dobry, aby otrzymywać same pochwały. Najpierw trzeba trochę dostać krytyki, a potem, kiedy będzie naprawdę dobrze, pochwały.
Jasne, samą krytyką człowiek nie żyje, ale jak już ten człowiek się wykształci, zacznie zbierać pochwały Chociaż nawet w profesjonalizmie krytyka jest potrzebna, żeby dalej się rozwijać, a nie spoczywać na laurach, co, jakby nie patrzeć - psuje.